RAKENNUTTAMIS- JA VALVONTATEHTÄVIÄ SEKÄ KIINTEISTÖJEN ARVON JA KUNNON MÄÄRITYSTÄ VUOSIEN KOKEMUKSELLA

RAKENNUTTAMISPALVELUT

Rakennuttajan velvollisuutena on huolehtia kokonaisuudesta. Turvaamme paitsi toimeksiantajamme edun, myös kiinteistönpidon elinkaaritalouden.

VALVONTAPALVELUT

Huolellinen ja ammattitaitoinen valvonta on edellytys rakennushankkeen onnistumiselle.

ARVIOINTIPALVELUT

Kiinteistöjen arvonmääritys sekä kuntoarviot ovat oleellinen osa toimintaamme.

VUOKRAUSPALVELUT

Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa vuokrauspalvelua vuosien kokemuksella niin vuokranantajille kuin vuokralaisillekin.

AJANKOHTAISTA

 • Rauhanhelmen ja Rauhanlinnan työt valmistumassa
  Asunto Oy Hämeenlinnan Rauhanlinnan asunnot valmistuvat tammikuun 2018 loppuun.Asunto Oy Hämeenlinnan Rauhanhelmi Oy valmistui jo viimevuoden puolella. Rauhanhelmen ja Rauhanlinnan asunnot ovat liikkuneet hyvää tahtia ja suurin osa on myyty. Joitakin asuntoja on vielä jäljellä. Vieraile osoitteessa https://rauhanhelmi.fi/ tutustuaksesi kohteisiin.
  Lue lisää
 • Viimeisempiä valvontakohteita lähtenyt käyntiin
  Uusia valvonakohteista mm. Asunto Oy Riihimäen Väinö, kohde on 8-kerroksinen yksiportainen betonielementtinen asuinkerrostalo. Väinö kohoaa yhdeksi Riihimäen korkeimmista asuinkerrostaloista ja tarjoaa yläkerroksistaan ainutlaatuiset maisemat. Asunto Oy Keravan Aleksinkaarre lähtee käyntiin Keravan kehittyvässä keskustassa. Aleksinkaarteen suunnitelmissa on pyritty korkeatasoiseen kerrostaloasumisratkaisuun. Toiminnalliset, muuntojoustavat, esteettiset, tekniset ja taloudelliset vaatimukset on ratkaistu taspainoisesti huomioiden kohteen arvokas säilyminen ja käytön aikaisien huoltotarpeen minimoiminen.
  Lue lisää
 • Asuinrakennusten valvontaa
  As Oy Espoon Franklin on parhaillaan käynnissä, jota rakennetaan Tapiolaan johon kuuluu kaksi taloa. Franklin koostuu kadesta hissillisestä yksiportaisesta asuinkerrostalosta, joista toisessa on neljä ja toisessa viisi kerrosta. Taloyhtiöstä löytyy tehokkaita pieniä 28 neliön huoneita sekä 122,5 neliön 4-5 huoneen asuntoja. Tälle samalle alueelle valmistuu vuoden 2018 alussa As Oy Espoon Calipri. Tapiolaan rakennetaan parhaillaan myös As Oy Espoon Jousenpuistoa, joka on sijainniltaan ihanteellinen lähellä kulttuuri ja liikuntamahdollisuuksia. Jousenpuiston kodeissa löytyy lasitetut parkvekkeet ja piha muodostaa suojaisan oleskelutilan. Yhtiön katutasossa on myös päivittäistavarakauppa.
  Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Palvelemme mielellämme

Rakennuttajapalvelu Rouhento Oy LKV
Palokunnankatu 6
Puh 03 612 1275
rouhento@rouhento.com

 

Tommi Rouhento, RI, RAPS, LKV
Toimitusjohtaja
0400 445 213
tommi.rouhento@rouhento.com
 

 

Tommi Rouhento, RI, RAPS, LKV, FM, yrityksen perustaja on toiminut erittäin monimuotoisissa tehtävissä. Rakennuttaja- ja valvontatehtäviä uudis- ja peruskorjauskohteissa, kustannuslaskentaa, korjaustyösuunnitelmien laadintaa, peruskorjauskohteiden työnjohtotehtäviä, hankintatehtäviä, kuntoarvioiden ja kiinteistöarvioiden laadintaa, teknisiä isännöintitehtäviä sekä projektinjohto tehtäviä. Perinteisten rakennuttaja- valvontatehtävien lisäksi Tommi Rouhento on erikoistunut erilaisiin kiinteistöjen käyttöön / jalostukseen liittyviin teknis-taloudellisiin selvityksiin. Hänen erityisosaamisalaansa ovat autotalot ja erilaiset palveluasumisen kohteet. Työkokemusta on noin 25-vuoden ajalta.

Matti Termonen, RI
Projektipäällikkö
040 709 8907
matti.termonen@rouhento.com
 

 

Matti Termonen, RI on toiminut yrityksen palveluksessa vuosina 1984-1995 alkuun rakennesuunnittelijana ja sittemmin monipuolisissa rakennuttaja- ja valvontatehtävissä. 1995-1998 hän toimi Engel Oy:n palveluksessa vastaten etupäässä korjauspuolen urakoinnista. Matti Termonen palasi yrityksemme palvelukseen 1.9.1998 alkaen toimialanaan rakennuttaminen ja valvonta. Viimevuosina merkittävä osa hänen kohteistaan on ollut asuntokohteita sekä linjasaneeruauksia. Työkokemusta on yli 30 vuoden ajalta.

Kimmo Jalkanen, DI
Projektipäällikkö
0400 225 393
kimmo.jalkanen@rouhento.com
 

 

Kimmo Jalkanen, DI on tullut yrityksemme palvelukseen v. 2006. Hän on toiminut rakennesuunnittelijana sekä Suomessa että Saksassa, projektipäällikkönä teräsrakenteiden parissa, missä hän on vastannut hankkeiden läpiviennistä kokonaisvaltaisesti sekä valvonta- ja rakennuttajatehtävissä. Hänellä on kokemusta myös kehitys- ja koulutustehtävistä rakennustuotannon ja rakennustuotekaupan parissa. Kimmo Jalkasen työtehtävät ovat vaihelleet asuinrakentamisesta isoihin teollisuuskohteisiin ja peruskorjaushankkeisiin. Työkokemusta on noin 20-vuoden ajalta.

Rauni Järvi, VuT
Tekninen assistentti
040 587 87 17
rouhento@rouhento.com
 

 

Rauni Järvi, merkonomi on tullut yrityksemme palvelukseen vuonna 2013. Hän on toiminut vuodesta 1988-1999 rakentamiseen liittyvissä taloushallinnon tehtävissä. Vuodesta 2006 alkaen sisustus – ja talonmyynti sekä kiinteistönvälitykseen liittyvissä tehtävissä. Hänen tehtäviin kuuluu yrityksemme kiinteistöjen välitys ja sopimusten laadinta sekä yrityksen taloushallintoon kuuluvat työt ja rakennuttaja-asiamies tehtävät. Työkokemusta noin 20-vuoden ajalta.

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ, KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ