RAKENNUTTAMIS- JA VALVONTATEHTÄVIÄ SEKÄ KIINTEISTÖJEN ARVON JA KUNNON MÄÄRITYSTÄ VUOSIEN KOKEMUKSELLA

RAKENNUTTAMISPALVELUT

Rakennuttajan velvollisuutena on huolehtia kokonaisuudesta. Turvaamme paitsi toimeksiantajamme edun, myös kiinteistönpidon elinkaaritalouden.

VALVONTAPALVELUT

Huolellinen ja ammattitaitoinen valvonta on edellytys rakennushankkeen onnistumiselle.

ARVIOINTIPALVELUT

Kiinteistöjen arvonmääritys sekä kuntoarviot ovat oleellinen osa toimintaamme.

VUOKRAUSPALVELUT

Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa vuokrauspalvelua vuosien kokemuksella niin vuokranantajille kuin vuokralaisillekin.

AJANKOHTAISTA

  • Asuinrakennusten valvontaa

    As Oy Keravan Kuusikulma on BoKlok-koteja joita rakennenetaan Keravan Saviolle omille tonteille, As Oy Kervan Kuusikulma koostuu kahdesta puurakennuksesta. Viisikerroksisesta kerrostalosta ja matalammasta kolmen kerroksen siipirakennuksesta. Talot yhdistyvät toisiinsa luhtikäytävällä. Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke ja huoneistojen koot 47 m2-76 m2.

      Takaisin

OTA YHTEYTTÄ

Palvelemme mielellämme

Rakennuttajapalvelu Rouhento Oy LKV
Palokunnankatu 6
Puh 03 612 1275
rouhento@rouhento.com

 

Tommi Rouhento, RI, RAPS, LKV
Toimitusjohtaja
0400 445 213
tommi.rouhento@rouhento.com
 

 

Tommi Rouhento, RI, RAPS, LKV, FM, yrityksen perustaja on toiminut erittäin monimuotoisissa tehtävissä. Rakennuttaja- ja valvontatehtäviä uudis- ja peruskorjauskohteissa, kustannuslaskentaa, korjaustyösuunnitelmien laadintaa, peruskorjauskohteiden työnjohtotehtäviä, hankintatehtäviä, kuntoarvioiden ja kiinteistöarvioiden laadintaa, teknisiä isännöintitehtäviä sekä projektinjohto tehtäviä. Perinteisten rakennuttaja- valvontatehtävien lisäksi Tommi Rouhento on erikoistunut erilaisiin kiinteistöjen käyttöön / jalostukseen liittyviin teknis-taloudellisiin selvityksiin. Hänen erityisosaamisalaansa ovat autotalot ja erilaiset palveluasumisen kohteet. Työkokemusta on noin 25-vuoden ajalta.

Johanna Isotalo, LKV, LVV, kaupanvahvistaja
Asuntomanageri
050 331 1177
johanna.isotalo@rouhento.com
 

 

Johanna Isotalo, tradenomi, LKV, LVV ja kaupanvahvistaja, aloitti yrityksemme asuntomanagerina vuoden 2022 alussa. Hänellä on kahdeksan vuoden työkokemus kiinteistönvälittäjän tehtävistä. Hänen vastuualueena yrityksessämme ovat vuokrahuoneistojen ja -kiinteistöjen tarkastukset, kuvaukset, markkinointi, sopimukset sekä taloushallintoon kuuluvat tehtävät mm. vuokravalvonta ja laskutus.

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ, KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ