RAKENNUTTAMIS- JA VALVONTATEHTÄVIÄ SEKÄ KIINTEISTÖJEN ARVON JA KUNNON MÄÄRITYSTÄ VUOSIEN KOKEMUKSELLA

RAKENNUTTAMISPALVELUT

Rakennuttajan velvollisuutena on huolehtia kokonaisuudesta. Turvaamme paitsi toimeksiantajamme edun, myös kiinteistönpidon elinkaaritalouden.

VALVONTAPALVELUT

Huolellinen ja ammattitaitoinen valvonta on edellytys rakennushankkeen onnistumiselle.

ARVIOINTIPALVELUT

Kiinteistöjen arvonmääritys sekä kuntoarviot ovat oleellinen osa toimintaamme.

VUOKRAUSPALVELUT

Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa vuokrauspalvelua vuosien kokemuksella niin vuokranantajille kuin vuokralaisillekin.

AJANKOHTAISTA

  • Asuinrakennusten valvontaa

    As Oy Keravan Kuusikulma on BoKlok-koteja joita rakennenetaan Keravan Saviolle omille tonteille, As Oy Kervan Kuusikulma koostuu kahdesta puurakennuksesta. Viisikerroksisesta kerrostalosta ja matalammasta kolmen kerroksen siipirakennuksesta. Talot yhdistyvät toisiinsa luhtikäytävällä. Jokaisessa kodissa on oma lasitettu parveke ja huoneistojen koot 47 m2-76 m2.

      Takaisin

OTA YHTEYTTÄ

Palvelemme mielellämme

Rakennuttajapalvelu Rouhento Oy LKV
Palokunnankatu 6
Puh 03 612 1275
rouhento@rouhento.com

 

Tommi Rouhento, RI, RAPS, LKV
Toimitusjohtaja
0400 445 213
tommi.rouhento@rouhento.com
 

 

Tommi Rouhento, RI, RAPS, LKV, FM, yrityksen perustaja on toiminut erittäin monimuotoisissa tehtävissä. Rakennuttaja- ja valvontatehtäviä uudis- ja peruskorjauskohteissa, kustannuslaskentaa, korjaustyösuunnitelmien laadintaa, peruskorjauskohteiden työnjohtotehtäviä, hankintatehtäviä, kuntoarvioiden ja kiinteistöarvioiden laadintaa, teknisiä isännöintitehtäviä sekä projektinjohto tehtäviä. Perinteisten rakennuttaja- valvontatehtävien lisäksi Tommi Rouhento on erikoistunut erilaisiin kiinteistöjen käyttöön / jalostukseen liittyviin teknis-taloudellisiin selvityksiin. Hänen erityisosaamisalaansa ovat autotalot ja erilaiset palveluasumisen kohteet. Työkokemusta on noin 25-vuoden ajalta.

Matti Termonen, RI
Projektipäällikkö
040 709 8907
matti.termonen@rouhento.com
 

 

Matti Termonen, RI on toiminut yrityksen palveluksessa vuosina 1984-1995 alkuun rakennesuunnittelijana ja sittemmin monipuolisissa rakennuttaja- ja valvontatehtävissä. 1995-1998 hän toimi Engel Oy:n palveluksessa vastaten etupäässä korjauspuolen urakoinnista. Matti Termonen palasi yrityksemme palvelukseen 1.9.1998 alkaen toimialanaan rakennuttaminen ja valvonta. Viimevuosina merkittävä osa hänen kohteistaan on ollut asuntokohteita sekä linjasaneeruauksia. Työkokemusta on yli 30 vuoden ajalta.

Rauni Järvi, VuT
Tekninen assistentti
040 587 87 17
rouhento@rouhento.com
 

 

Rauni Järvi, merkonomi on tullut yrityksemme palvelukseen vuonna 2013. Hän on toiminut vuodesta 1988-1999 rakentamiseen liittyvissä taloushallinnon tehtävissä. Vuodesta 2006 alkaen sisustus – ja talonmyynti sekä kiinteistönvälitykseen liittyvissä tehtävissä. Hänen tehtäviin kuuluu yrityksemme kiinteistöjen välitys ja sopimusten laadinta sekä yrityksen taloushallintoon kuuluvat työt ja rakennuttaja-asiamies tehtävät. Työkokemusta noin 20-vuoden ajalta.
 

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ, KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ