Rakennuttajapalvelu Rouhento Oy

PALVELUA VUOSIEN KOKEMUKSELLA

Pieni tai iso hanke – me autamme.

Tarjoamme rakennuttamis- ja valvontapalveluita sekä kiinteistöjen arvon ja kunnon määrityksiä vuosien kokemuksella.

Asiakaskuntamme muodostavat kaupan ja teollisuuden yritykset, asuntorakennuttajat, pankit ja vakuutusyhtiöt sekä taloyhtiöt ja kiinteistörahastot.

Palvelumme on kokonaisvaltaista, jonka ansiosta olemme saaneet solmittua pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita (ks. referenssiluettelo).

Toimitilamme sijaitsevat Hämeenlinnan keskustassa, vuonna 1991 saneeraamassamme omassa rakennuksessa. Keskeisen sijaintimme johdosta toimialueemme kattaa koko Etelä-Suomen.

Ammattitaitoinen henkilöstömme muodostuu rakennusalan ammattilaisista. Kokemusta meille on karttunut vaativista rakennuttajatehtävistä yli 25 vuoden ajalta.

Kauttamme hoituvat myös kustannuslaskenta, korjaustyösuunnitelmien laadinta, tekniset isännöintitehtävät sekä yhteistyökumppaneidemme avulla myös rakennus- ja talotekniset suunnitelmat.

Historia

Rakennuttajapalvelu Rouhento Oy:n juuret juontavat vuoteen 1975.

Aluksi rakennesuunnitteluun erikoistunut yritys toimi nimellä Insinööritoimisto Suonkari–Rouhento Oy.

Omistuspohjan muuttuessa 1980-luvun alussa yrityksen nimeksi vaihtui Insinööritoimisto Jouko Rouhento Ky. Samalla toimintaa laajennettiin voimakkaasti rakennuttajapalveluihin ja työmaavalvontaan.

Vuonna 1990 yritys myytiin Juva Oy:lle. Rakennuttajapalvelu Rouhento Oy perutettiin jatkamaan rakennuttamis- ja valvontatehtäviä sekä kustannuslaskentaa.

Vuosien saatossa yrityksen toimiala on laajentunut myös arviointi ja välityspalveluihin. Kiinteistöliiketoimintaa harjoitetaan aputoiminimellä Rouhento LKV.

 

Yhteystiedot
Rakennuttajapalvelu Rouhento Oy
Palokunnankatu 6, 13100 HML
Puh: 03- 6121 275
rouhento@rouhento.com
www.rouhento.com